O nama

1Z9A7202
lazarus coffee

Naša misija

Želimo približiti ovu vrstu kave svakom kavoljupcu u Hrvatskoj i oduševiti svaki ukus. Specialty kava mnogo je više od samo kave. Ona je rezultat pomnog branja svakog zrna i sušenja na farmama daleke Nikaragve  i Kostarike, sigurnog transporta te prženja i same pripreme našeg omiljenog napitka.

Prosječnih proizvoda ima dovoljno, i baš vam zato želimo pružiti specialty. Jer prosječan život nije za nas! Budi iznad prosjeka, biraj Lazarus coffee – tvoj wake up call!

Dvojica entuzijasta. Jedan je fotograf, drugi je predavač, a povezani su na nespojiv način – obojicu privlači ista ljubav, ljubav prema kavi! Zbog te ljubavi, a i da od poroka napravimo biznis i napadnemo ga njegovim oružjem, odlučili smo pokrenuti vlastiti brend speciality kave.

0
ZADOVOLJNIH KAVOLJUBACA
0
BUDNIJIH DANA

Kava nije samo napitak koji pijemo na razne načine, kava je i ritual, običaj, ona je stil života, u našem je DNK. Uz kavu se zaljubljujemo, dogovaramo poslove, učimo za važan ispit, družimo se, upoznajemo druge ljude ili jednostavno uživamo u svom trenutku samoće i upoznajemo sami sebe. Kava nas često zbližava, pomiruje, potiče kreativnost i provođenje kvalitetnog vremena s dragim ljudima. Kava nam daje energiju, podiže koncentraciju, čini nas sretnijima, a čak djeluje i kao antioksidans!

Kako god okrenemo, kava je tu za svaku priliku, zašto onda ne bi bila i odličnog okusa?

Kao mladi ljudi volimo dinamiku života, imamo mnogo obaveza i aktivnosti, i često nam treba nešto da nas malo razbudi i da nam gorivo kako bismo nastavili dalje preko te zadnje stepenice na kojoj uvijek nekako zapnemo. Baš zato je Lazarus coffee tvoj i naš novi wake up call! Jesi li spreman/spremna odgovoriti na taj poziv? Tvoje nepce bit će ti zahvalno!

TESTIMONIALS

Što drugi kažu o nama?

Mirjana Matijašević

CEO Heureka

img

"Moja jutra postala su nezamisliva bez šalice Costa Rica kave. Kada ju usporedim sa komercijalnim kavama, zaista se osjeti velika razlika. Još ju više volim iz razloga što nema dodanih otrovnih tvari. Bit će ju jako teško nadmašiti."

Karlo Rapljan

Student teologije

img

"Naručio sam kavu čisto iz znatiželje i iskreno nisam imao neka prevelika očekivanja. Kad' ono WOW! Stvarno poseban okus kojeg ću sigurno preporučiti ostalima!"