Preporuke

Jer, bitno nam je što vi mislite!

Volim jaču kavu i Brazil mi najviše odgovara. To je okus koji me razbuđuje i ne može se pronaći nigdje drugdje u našim kafićima. Zaista poseban okus i aroma uz koju se osjećam baš kao u Brazilu.

Marijeta Martić

Poduzetnica (Chance to walk)

Volim jaku kavu intenzivnog okusa. Nisam ljubitelj kiselkastih varijanti i zato sam najsretniji čovjek kako sam otkrio da Lazarus ima opciju i za mene. Sreću sam pronašao u Lazarus kavi -Brazil. Nekad pripremam tursku, nekad u espresso aparatu a nekad i cold brew. Zato me Lazarus razumije kada trebam različite granulacije kave. Zahvalan sam na podršci i individualnom pristupu jer sreća je u šalici kave baš onakvoj kakvu volim.

Mateo Ćorluka

Podcaster (Human LAB Podcast)

Kava je odlična! Od srca ju preporučam!

Slavica De Jong

Vlogerica & Youtuberica

Nedavno sam imala priliku popiti Vašu kavu kod moje drage prijateljice koja je s vama imala suradnju. Malo je reći da sam se oduševila okusom i jačinom! I suprug je oduševljen!

Ivana Marković

Blogerica

To je ritual koji se ne propušta, poglavito ujutro. Moja dnevna doza kofeina potrebna mi je kroz jutro koliko i sunce, a zavodljiva aroma prženog zrna treba me izvući iz sna i pobrinuti se za niski tlak. Lazarus coffe - Wake up je zato već uz mene dobrih par mjeseci. Navukla sam se i ne želim ujutro piti nego Lazarus coffee kvalitetu. Okus kave je kombinacija arome, tijela i kiselosti a ova kava to ima odlično izbalansirano. Naš mozak žudi za uzbuđenjem koje proizvodi kava a to uzbuđenje pronalazim upravo kroz Lazarus coffee kvalitetu.

Alis Marić

Blogerica (Čitaj knjigu)

Ne smijem piti kavu zbog zdravstvenih problema, ali Lazarus kavi jednostavno nisam mogla odoljeti. Njezin miris me je prvi oborio s nogu, a od kad sam ju probala moram si ju nekad priuštiti. Da bi stvar bila još bolja, ne sjeda mi teško na želudac i nemam probavnih problema kao što sam imala s drugim kavama, tako da Lazarus coffe hvala ti što postojiš!

Vinka Matković

Student
Za više dojmova posjetite naš Instagram profil.