Uvjeti poslovanja

Korištenjem naše web stranice smatra se da ste upoznati s ovim uvjetima poslovanja te da ih u potpunosti razumijete i prihvaćate. Ako niste suglasni s ovim Uvjetima, molimo vas da ne pristupate web stranici i ne koristite njezine sadržaje. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća vezanih za uvjete poslovanja, molimo da se obratite na e-mail adresu info@lazaruscoffee.hr.

U svrhu poslovanja prikupljamo sljedeće korisničke podatke:

 1. Ime i prezime
 2. Adresa, mjesto i država
 3. E-pošta
 4. Telefonski kontakt broj

 

U sigurnosne svrhe također se prikupljaju IP adrese sa kojih korisnici pristupaju web mjestu.

Ispunjavanjem narudžbe smatra se da ste upoznati i suglasni s uvjetima poslovanja internetske trgovine www.lazaruscoffee.hr.

Osnovna valuta Lazarus Coffee shop-a je HRK pa su cijene izražene u kunama.

Plaćanje u eurima moguće je ISKLJUČIVO “direktnom bankovnom transakcijom” (podatke za plaćanje dobijete na mail pa platite Internet bankarstvom ili općom uplatnicom).

Narudžba se šalje tek kada je vidljiva uplata ili poslana potvrda o plaćanju.

Akcijske ponude važe do isteka zalihe.

Odgovarajuća pakiranja dostupna su u sljedećim veličinama: 250g, 500g, 1000g.

Zadržavamo pravo izmjene cijena bez prethodne najave.

Prihvaćeno plaćanje:

 1. Opća uplatnica (u najbližoj banci ili pošti)
 2. Internet bankarstvo

Podaci za uplatu:

Lazarus Coffee j.d.o.o.
Avenija Veceslava Holjevca 38e,
10000 Zagreb, HR
Banka: Erste
IBAN: HR2724020061100982716
BIC/SWIFT: ESBCHR22

Prilikom plaćanja koristite broj vaše narudžbe kao poziv na broj.

Republika Hrvatska

Narudžba se isporučuje 5-10 radnih dana nakon što je transakcija provedena na našem računu ili poslana potvrda o plaćanju na info@lazaruscoffee.hr. Trošak dostave je prikazan prilikom izrade narudžbe i uključen je u ukupan iznos računa.
Na području Republike Hrvatske trošak dostave iznosi 25,00 HRK.

Ostale zemlje

Vrijeme dostave iznosi do 20 radnih dana nakon što je transakcija provedena na našem računu ili poslana potvrda o plaćanju na info@lazaruscoffee.hr. Trošak dostave za inozemstvo iznosi 130 kuna (~17,57 eura).

Lazarus Coffee j.d.o.o. je odgovoran svakom kupcu dostaviti proizvod koji je ispravan, ima ispravan rok trajanja, zapakiran je u originalnu ambalažu te odgovara vrsti i opisu proizvoda navedenom na našoj web stranici. Navedeni opisi kave su subjektivni te ne moraju odgovarati vašem subjektivnom doživljaju pri kušanju kave (u slučaju razlike između opisa okusa pojedine kave na našim stranicama i vašeg osobnog doživljaja, isto neće moći biti osnova za reklamaciju).

Kupac ima pravo na reklamaciju narudžbe u roku od 14 dana ako je primio pogrešnu količinu artikala ili pogrešne artikle.
Trošak reklamacije snosi Lazarus Coffee.

U svrhu poslovanja prikupljamo sljedeće korisničke podatke:

 • identifikacijske podatke (Ime i prezime, povezanost s pravnom osobom);
 • kontakt podatke (adresa (ulica i kućni broj, mjesto, poštanski broj, država); e-adresa, telefon);
 • ostale podatke po potrebi (datum rođenja, kupljene vrste proizvoda, iznos računa, odabrani način plaćanja, učestalost kupnje, odabrani period pretplate i slično).

Vaša prava

Vaša prava ostvarujete besplatno. Vaša prava ostvarujete na način da svoj zahtjev pošaljete na info@lazaruscoffee.hr . U samoj poruci trebate naznačiti kojim se pravom želite koristiti odnosno što je predmetom vašeg zahtjeva. Po primitku poruke, poslati ćemo vam potvrdu urednog primitka vašeg zahtjeva.

U nastavku navodimo vaša prava:

 • Imate nas pravo tražiti potvrdu obrađujemo li vaše osobne podatke, kao i pristup vašim osobnim podacima koje obrađujemo.
 • Imate pravo zatražiti ispravak vaših netočnih osobnih podataka, kao i pravo nadopuniti vaše osobne podatke.
 • Imate pravo preuzeti i tražiti prijenos vaših osobnih podataka.
 • Imate pravo prigovoriti na obradu vaših osobnih podataka kao i općenito na naš način postupanja s vašim osobnim podacima.
 • Imate pravo u svakom trenutku povući privolu za daljnju obradu osobnih podataka. Povlačenje privole ne utječe na obrade izvršene na temelju privole prije njezina povlačenja.
 • U svakom trenutku imate pravo na pritužbu pred nadležnim tijelom za zaštitu osobnih podataka – Agencijom za zaštitu osobnih podataka (www.azop.hr), vezano uz obradu i zaštitu vaših osobnih podataka.